Dansesteder

NYT – se under Nyheder i forhold til forsamlingsforbud og restriktioner pga. COVID19

Milonga

La Luna afholder milonga ca. den første lørdag i hver måned på Nicolai Scene, Skolegade 2, 6000 Kolding. Til milongaerne invitere vi skiftende DJ, der står for aftenens musik.

En milonga i Buenos Aires er et dansested, hvor der danses argentinsk tango og hvor der spilles både traditionel og moderne tango musik. Rummet er typisk indrettet efter sammen princip som en kabaret. Salen har i midten et dansegulv og rundt om dansegulvet er der borde og stole og der er mulighed for at købe en forfriskning. Nogle steder er der også en scene til orkestret.

Cafe Milonga er Stedet hvor alle, også nye dansere, kan føle sig trygge på et mindre dansegulv. Afholdes ca. en fredag om måneden forskudt fra lørdags Milongaerne på Godset Jens Holms Vej 5, 1. sal på Loftet. Her kan også forekomme live musik.

Skiftende entré alt efter arrangementet.

Practica

La Práctica er et sted, hvor man øver trin og figurer og frit kan udfolde sig på dansegulvet.

Der kan være mulighed for vejledning den første time med hjælp fra mere øvede dansere, så nye dansere kan lære grundtrinene i den argentinske tango at kende.

La Práctica foregår i Kolding på Godset , Jens Holms Vej 5, 1. sal på Loftet.
Søndage fra kl. 14.00 til kl. 17.00.
Tjek altid for eventuelle aflysninger her på hjemmesiden & FB opslag.

Pris: 30,- kr. for ikke-medlemmer og 10,- kr. for medlemmer.
Der er kaffe og småkager er inkluderet i prisen.

Har du lyst til at være aktiv som practica  vært, kan du melde dig som Godsforvalter til Jannie – også hvis du blot kan afse nogle enkelte gange. mob. 26251836

Alle er velkomne